Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: modryandel.freepage.cz
Nová homeopatie

Nová homeopatie:Osobní stránka na adrese: modryandel.freepage.cz

Nová homeopatie

Náš homeopatický způsob práce se dá spíše připodobnit indickému způsobu, o kterém homeopati v Evropě neví téměř nic a kde se nepodává jen jednou lék (jako u nás            a potom se čeká měsíc nebo i pár měsíců..), ale léky se podávají častěji (většinou 3x denně nebo několikrát týdně apod.) a někdy se podávají i dva léky, kde každý pracuje na jiné rovině, takže se nijak neovlivňují... 

Většinou se homeopatické léky prodávají ve formě kuliček. Ve škole jsme viděli přípravu léků, kdy na kuličky, které jsou z cukru, se káplo pár kapek homeop. roztoku a nechaly se vsáknout do kuliček. 

My posíláme lahvičku s  homeopatickými kapkami, protože je to i praktičtější vzhledem    k tomu, že často doba užívání se pohybuje u jednoho léku až 5týdnů (výjimečně i více)     a těch tubiček s léky by bylo třeba mnoho. Posíláme 20ml lahvičky, kde 1ml kapek =30 kapek (1 kapka tu odpovídá 1 kuličce) a  20ml tedy odpovídá 600kapek, takže i při nejvyšší dávce denně 3-3-3 kapky by to vyšlo na dobu delší jak dva měsíce. Kapky je dobré v létě chránit před extrémní teplotou a uchovávat  je v lednici, i když  pokud budete třeba na dovolené a v lednici je nemůžete mít,  nemělo by se jim nic stát.

Homeopati tvrdí, že je třeba při jejich užívání se vyvarovat kafru, mentolu apod., někdy        i kafe se zmiňuje (právě proto dával jeden homeopat svým klientům léky do kafe               a přesto účinkovaly), všechno máme odzkoušené, že nic nedokáže zrušit jejich účinek. Na druhé straně se netřeba bát, že by ten účinek mohlo něco narušit.. 

Na užívání homeopatika je lépe si udělat chviličku času a nakapat si ho v klidu (někdo dostane výjimečně i dva léky, z nichž každý řeší jednu část problémů a oba léky se vzájemně doplňují a tam je dobré obě homeopatika nakapat po sobě a vyzkoušet je obě vnímat).Je i dobré, pokud si člověk pravidelně udělá čas a zapíše si, jak se cítil před nimi a potom každý den, jak se cítí, co se mu vybavuje, o čem zdá apod. Je to z toho důvodu, že si většinou člověk už potom nevzpomíná, jak se dříve cítil..

Často si blízcí všimnou změn, ale člověk sám je poslední, kdo si nějakou změnu uvědomuje. 

Posledně to byla mladá dívka, která byla na homeopatické konzultaci osobně, denně plakala, spousta problémů, sebedůvěra nízká a po měsíci přišel někdo úplně jiný..Ona tedy měla dojem,že se moc nezměnilo, ale ve chvíli, kdy si uvědomila, že už vlastně nepláče, vztah s mužem si také vyjasnila apod., tak se sama divila změnám..

Takže je dobré popsat někam, jak se cítím a všechny problémy a po určitém čase opět vyhodnotit, zda došlo k nějaké změně. Pokud se snažíme s lékem spolupracovat, tak       v tom případě je pro nás velkým pomocníkem a podporovatelem při práci na sobě.         K lékům píšeme dobu užívání a počet kapek denně (ráno- v poledne- večer), příp.výjimečně se berou i každý druhý den nebo v jiném vhodném intervalu a po této určené době je na každém, zda se nám ozve a chce pokračovat v léčbě a zjistit, k jakým změnám došlo..

K tomu léku píšeme stručně, o čem je a v čem bude pomáhat, pokud někdo potřebuje hlubší konzultaci ohledně problémů a chce vědět, jaké další preparáty a pomoci by byly vhodné, tak je třeba nám to napsat..

Člověk je jako cibulka a postupně se řeší všechny problémy.. My s manželkou jsme to spíše pojali jako celoživotní cestu, kdy na sobě pracujeme a homeopatiky si tu práci usnadňujeme. To, co bychom řešili třeba léta, vyřešíme mnohem rychleji. Navíc každý další lék ukazuje, kam se to pohnulo a dává nám zpětnou vazbu..
návštěvníků stránky
celkem29 805