Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: modryandel.freepage.cz
Nová homeopatie

Jak působí tato masáž:Osobní stránka na adrese: modryandel.freepage.cz

Jak působí tato masáž

Při této speciální masáži éterickými oleji masíruje manželka jemně a s láskou oblast chodidel, nártů a kotníků vybranou směsí éterických olejů (má mnoho směsí, z nichž potom vybírá tu nejvhodnější pro konkrétního člověka a ještě prozařuje jemu na míru)      a pracuje s oblastmi, které souvisí s čakrami člověka a také obdobím od porodu zpátky- kde jde na jednotlivých bodech i vidět, v kterých obdobích - porod, před porodem, období inkarnace, mezi tím,...- byl problém, zda jsme se cítili být radostně očekávaní nebo ne, apod. Jsou tam vidět jistá traumata (bloky), které se jemnou masáží řeší (není ale třeba se k nim vracet, píšeme to jen proto, aby každý věděl, že se může klidně i citově něco vyplavit a že je to v pořádku)..


Masáž nejprve rozšiřuje jemně vědomí a lecos si můžeme v tu chvíli uvědomit, i se mnohé může vyplavit a v druhé části spíše pracuje manželka zklidňujícím způsobem, kdy se člověk plně zharmonizuje. 


Kdo má problém s křeč. žílami, tak jistě uvítá možnost zábalů na nohy nebo i na ruce      a nohy. Masáž rozproudí lymfu a odstraňuje otoky i příp.problém těžkých nohou. Každopádně velmi uleví tělu a "odlehčí" jej. Působí blahodárně jak na tělo, tak na duši člověka.. 


 

Masáž trvá (i zábal se dává zhruba na hodinku) přibližně hodinku a je možné ji absolvovat buď v tichu nebo za zvuků příjemné tišší relax.hudby. .

 

U masáže máme aromalampičku s příjemnou směsí éterických olejů, která působí příznivě na psychiku a vytváří spolu s tichou hudbou příjemné prostředí pro opětovné nabrání sil a občerstvení ducha..

 

 

Masáže jsou dělané těmi nejkvalitnějšími éterickými oleji dostupnými na našem trhu ve směsi kvalitních rostlinných olejů, spolu s vitamíny a lecitinem..


Masáže jsou s radostí a láskou dělané!!!




návštěvníků stránky
celkem29 868